Vrold Vinhus

JAKO

JAKO startede med at producere vin, kun til venner og bekendte, de havde ikke nogen planer om at skulle sælge den vin de producerede. Men de var selv så glade for deres vin, og havde fået rigtig gode tilbagemeldinger fra dem som smagte den, at de efter lange overvejelser, besluttede sig for at det skulle være muligt for andre, også at smage deres vine. JAKO producere i dag vin fem forskellige steder i Italien, alt efter hvilke steder som giver de forskellige druer deres bedste muligheder for at udvikle sig som de skal. Områderne de dyrker vindruerne, er derfor meget nøje udvalgt. De har dog ikke glemt deres oprindelige ide, at lave vin til venner og familie.

Di Ubaldo

Di Ubaldo opstod i 2008 på baggrund af et karriereskifte. Et hektisk og stresset job i tekstilbranchen, blev efter eget valg skiftet ud med en hverdag som vinbonde. Hele familien arbejder i dag som vinproducent, hele tre generationer er de om at passe vinmarkerne og producere vinen hos Di Ubaldo. Men selvom branchen ikke længere har noget med tekstil at gøre, har de ikke lagt det helt på hylden, alle Di Ubaldos etiketter af lavet af stof, ved hjælp af deres mange års erfaring inden for branche har de selv designet og produceret alle deres etiketter. Også som en reminder om hvad det er de kommer fra.

Scroll to Top